S.S.R.-RotterdamSocietas Studiosorum Reformatorum Roterodamensis
Voor bedrijvenWord ook lid!
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op website

Connetix

Hoofdsponsor

Connetix

Vanuit Connetix richten wij ons op starters met een technische achtergrond. Wij bieden jou hulp bij het vinden van de juiste werkgever en de juiste functie. Nu de markt zich aantrekt en het aanbod toeneemt, is het voor jou belangrijk om persoonlijke hulp te krijgen om de juiste keuze te maken. Door ons uitgebreide netwerk en door onze jarenlange ervaring kunnen wij hierop inspelen door jou de meest passende en geschikte vacature aan te bieden.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou functies binnen uiteenlopende branches, te weten:

  • Machinebouw
  • Apparatenbouw
  • Industrie
  • Civiele techniek


Binnen deze branches bemiddelen wij binnen een breed spectrum aan functies:

Sales Engineer
Jij bent communicatief vaardig en commercieel ingesteld. Je vindt het leuk om je technische kennis te combineren met je commerciële vaardigheden. Je deinst er niet voor terug om klanten te benaderen en je vindt het leuk om klantrelaties op te bouwen. Je houdt je onder andere bezig met het bedenken van technische oplossingen, het opstellen van offertes, het opbouwen en onderhouden van klantrelaties en het adviseren van collega’s en klanten.

Project Engineer
Jij vindt het leuk om de touwtjes in handen te hebben. Je houdt te allen tijden het overzicht en je kan indien dit nodig is op gepaste wijze leidinggeven. Je bent een teamplayer en je kunt je goed inleven in anderen. In de functie van Project Engineer houdt je je onder andere bezig met de werkvoorbereiding, de projectbegeleiding, het contact met de klanten en leveranciers, de inkoop van producten en sturing geven aan interne en externe partijen.

Tekenaar/constructeur
Tekenen en construeren is jouw passie. Het bedenken, construeren en ontwikkelen van diverse producten zie jij als een echte uitdaging. Jij vindt het geen probleem om een vraag van de klant te vertalen naar een succesvol eindproduct. Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het uittekenen en ontwerpen van producten, het verbeteren van bestaande tekeningen, het maken van berekeningen, het opmaken van rapportages en het contact onderhouden met de klant.

Electrical Engineer
Jij ziet het als een uitdaging om elektrotechnische systemen te ontwerpen. Het uitwerken en tekenen van diverse ontwerpen is voor jou geen enkel probleem. Je hebt ervaring met het ontwerpen binnen programma’s zoals AutoCad en Eplan. Jij bent het aanspreekpunt voor zowel interne als ook externe partijen en je kunt goed werken in teamverband. Ook het onderhouden van installaties en het afhandelen van storingen is onderdeel van jouw werkzaamheden.

Hoe kan jij ons bereiken?

Ben jij benieuwd welke passende mogelijkheden er voor jou zijn? Neem dan een kijkje op onze website: www.connetix.nl, mail ons naar info@connetix.nl, of bel ons op via +31103070548!

Sponsoren

Realisatie: verenigingenweb