S.S.R.-RotterdamSocietas Studiosorum Reformatorum Roterodamensis
Voor bedrijvenWord ook lid!
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op website

Nieuws

Eurekaweek 2016

Van 15 t/m 18 augustus vindt dit jaar de Eurekaweek plaats: een van de leukste weken van het jaar! Tijdens deze 4 dagen kunnen aankomende studenten de stad Rotterdam leren kennen en ontdekken wat zij te bieden heeft. Wil jij alles uit je studententijd halen?
Dan word je natuurlijk lid bij een studentenvereniging. 

Ga jij volgend jaar studeren? Zoek je nog een plek om te slapen tijdens de Eurekaweek? Kom dan slapen in één van onze verenigingshuizen! Neem contact op met Suzanne Snel (06-40765704 of extern.eurekaweek@ssrr.nl) voor meer informatie. Voor slapers begint de Eurekaweek natuurlijk al op 14 augustus tijdens de slapersbarbecue! 

Sponsoren

Realisatie: verenigingenweb