S.S.R.-RotterdamSocietas Studiosorum Reformatorum Roterodamensis
Voor bedrijvenWord ook lid!
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op website

Nieuws

Students4Society zet zich in voor Rotterdam!

Stichting Students4Society, ook wel S4S genaamd, is een initiatief dat gestart is door leden van S.S.R.-Rotterdam. Zij zetten zich in voor Rotterdam en haar inwoners door verschillende vrijwilligersactiviteiten te organiseren. Jaarlijks terugkerend zijn uiteraard de pietenactie en de voorleesdagen op basisscholen, maar dit jaar zal er ook een dagje uit gepland worden met kansarme kinderen, zal er een diner met eenzame ouderen plaatsvinden en zal er weer een collecte gehouden worden tijdens de zomermaanden. De inzet van S4S blijft zeker niet onopgemerkt en Erasmus4Rotterdam (http://www.erasmus4rotterdam.nl/site/) heeft aangetoond dat S.S.R. op dit moment de meeste vrijwilligersuren maakt. 

Sponsoren

Realisatie: verenigingenweb