S.S.R.-RotterdamSocietas Studiosorum Reformatorum Roterodamensis
Voor bedrijvenWord ook lid!
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op website

Nieuws

S.S.R.-R. op wintersport!

Van 22 t/m 31 januari zal S.S.R.-R. zich schuil houden in St. Francois Longchamp: jazeker, dé wintersport van het jaar 2016 is dan in volle gang! Een grote delegatie enthousiaste leden reist af naar het zuid-oosten van Frankrijk voor 8 dagen skiën danwel snowboarden. Geen wintersport ervaring? Maak je dan geen zorgen... 

De nodige amateuristen onder ons zullen hartelijk ontvangen worden in het skiklasje van meneer de Quaestor 1! Tegen het eind van de middag gaat het echter niet meer om wie het beste die berg afkomt, maar om degenen die zich weten te bewijzen gedurende de après-ski. Net als alle voorgaande jaren wordt het weer enorm genieten. What happens in France, stays in France, maar gelukkig hebben we straks de foto's nog!

Sponsoren

Realisatie: verenigingenweb