S.S.R.-RotterdamSocietas Studiosorum Reformatorum Roterodamensis
Voor bedrijvenWord ook lid!
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op website

United Consumers

Hoofdsponsor

 

Besparen op je vaste lasten met UnitedConsumers

 

Als student is het leven al duur genoeg. Collegegeld, huur van je kamer en wellicht de nodige bezoekjes aan de kroeg; ook studenten kennen zo hun vaste lasten. Denk bijvoorbeeld aan een mobiel abonnement of nieuwe smartphone, die verplichte zorgverzekering of de verzekering van je eerste autootje.

Nu biedt het consumentencollectief UnitedConsumers een makkelijke manier om te besparen op je vasten lasten en tegelijkertijd te sparen voor de leuke dingen in het leven. Het geld dat je bespaart zet je automatisch opzij in een spaarpotje dat je op ieder moment kan laten uitkeren. Een ideale manier om te sparen voor dat mooie dispuutweekend, vakantie of gewoon voor later.

 

 

Bespaar op je mobiele telefoonkosten

 

Als consumentencollectief maken we gebruik van de kracht van collectieve inkoop. Samen met 500.000 andere deelnemers zorgen we voor flinke korting op bijvoorbeeld een nieuwe smartphone of sim-only abonnement. Op die manier krijg je zomaar twee maanden gratis tegoed van de provider.

 

Energierekening van het dispuut omlaag?

 

De energierekening is een flinke kostenpost. Zeker als je huisgenoot iedere keer vergeet om de lamp in de keuken uit te doen. Als consumentencollectief berekenen wij iedere maand de Gemiddelde Landelijke Energieprijs. Op die gemiddelde energieprijs geven we 10 procent korting, waardoor je altijd goedkoop uit bent.

 

Die autoverzekering kan altijd goedkoper

 

Als je de sleutels van je eerste bak overhandigt krijgt, komen er best wat maandelijkse kosten bij. De wegenbelasting is al duur genoeg, dus dan is besparen op een autoverzekering natuurlijk geen overbodige luxe. Bij UnitedConsumers kun je snel en gemakkelijk je autoverzekeringen vergelijken. Als extra service doen we je na de looptijd een aanbieding om je auto goedkoper te verzekeren als dat mogelijk is. 

 

En ook brandstof kan je met korting regelen

 

Uiteraard wil je naast een goedkope verzekering ook graag besparen op de kosten van de brandstof. Die wordt namelijk alsmaar duurder en dat maakt tanken nou niet bepaald het leukste om te doen. Met onze tankkaart krijg je bij meer dan 400 tankstations korting per liter brandstof. En het mooie is: de tankkaart is gratis te gebruiken.

 

Geen dure zorgverzekering meer

 

Door het collectief inkopen kunnen wij 10% korting geven op de zorgverzekering van VGZ. Al jaren zorgen wij er zo voor dat tienduizenden verzekerden gebruik kunnen maken van goede en betaalbare zorg. Daarnaast hoef je voor hulp niet te rekenen op eindeloze wachtrijen aan de telefoon. Je wordt altijd binnen een minuut geholpen door een van de service advisors.

Sponsoren

Realisatie: verenigingenweb