S.S.R.-RotterdamSocietas Studiosorum Reformatorum Roterodamensis
Voor bedrijvenWord ook lid!
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op website

PriceWise

Hoofdsponsor

​Pricewise: vergelijkingssite voor energie, verzekeringen en telecom

Als student heb je vaak niet veel geld te besteden. Je wilt in dat geval ook niet te veel betalen voor vaste lasten zoals een energiecontract, verzekeringen en een internetabonnement. Door verschillende aanbieders te vergelijken, kun je gemakkelijk honderden euro’s per jaar besparen. Die kun je dan weer uitgeven aan leuke dingen – of minder leuke, maar noodzakelijke dingen zoals studiekosten.

Over Pricewise
Pricewise is een vergelijkingssite voor energie, verzekeringen en telecom. Op deze website kun je gemakkelijk alle aanbieders vergelijken. Dat bespaart je een hoop uitzoekwerk. Bovendien regelt deze vergelijkingssite de scherpste prijzen voor je. Pricewise voldoet aan de vijf criteria die ConsuWijzer stelt voor een goede vergelijkingssite. Vragen over energie, verzekeringen of telecom? Ook dan ben je bij Pricewise aan het juiste adres.

Hoe werkt vergelijken?
Het is heel simpel: je vult je gegevens en je voorkeuren in, klikt op vergelijken en je krijgt een overzicht van alle aanbieders. De goedkoopste deal komt altijd bovenaan te staan, maar je kunt ook kiezen voor de aanbieder met de beste klantbeoordeling. Keuze gemaakt? Klik dan op aanvragen en Pricewise regelt je overstap.

Huren exclusief energie
Bij veel studenten zijn de kosten voor het energiecontract al verrekend in de huurprijs. Maar het kan ook zijn dat je zelf een energiecontract moet regelen. Het advies van Pricewise? Ga voor een 1-jarig contract met vaste tarieven. Je kunt dan elk jaar opnieuw vergelijken en profiteren van de welkomstkortingen en speciale actietarieven die energieleveranciers aanbieden aan nieuwe klanten. 

Autoverzekering duur voor jongeren
Heb je een auto? Dan ben je verplicht een autoverzekering af te sluiten. Helaas is een autoverzekering voor jongeren meestal erg duur. Jongeren rijden namelijk sneller schade én hebben nog geen schadevrije jaren opgebouwd. De goedkoopste autoverzekering vind je door alle autoverzekeringen met elkaar te vergelijken.

Elk jaar zorgverzekeringen vergelijken
Vanaf een leeftijd van 18 jaar moet je zelf een zorgverzekering afsluiten. Als je net 18 jaar bent geworden kun je direct een zorgverzekering afsluiten. Daarna kan dit alleen tussen half november en eind december. Vergelijk elk jaar opnieuw zorgverzekeringen. Zo kun je je zorgverzekering aanpassen naar jouw verwachte zorgbehoeften en vind je de goedkoopste verzekering. Er zijn ook zorgverzekeraars die speciale korting bieden aan studenten.

Internet, tv en bellen
In veel studentenhuizen deel je het internet- en televisieabonnement met je huisgenoten. Dat scheelt natuurlijk in de kosten, maar hoe vervelend is het als jouw internet traag is doordat je huisgenoot aan het downloaden is? Door verschillende telecomabonnementen te vergelijken vind je gemakkelijk het goedkoopste abonnement mét snel internet voor iedereen.

Sponsoren

Realisatie: verenigingenweb