S.S.R.-RotterdamSocietas Studiosorum Reformatorum Roterodamensis
Voor bedrijvenWord ook lid!
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op website

GoFun

Hoofdsponsor

GOfun, al tien jaar dé specialist in feestvakanties voor jongeren! 

Al tien jaar lang specialiseert jongerenvakantie specialist GOfun zich in de dikste partyvakanties voor jongeren. De drie zomerbestemmingen voor 2017: de zonnige Costa Brava, het Bulgaarse Sunny Beach en de klassieker onder de feestbestemmingen; Chersonissos op Kreta. GOfun biedt ook in 2017 weer spectaculaire Under the Sun outdoor feesten met de bekendste dj’s en artiesten. Deze feesten worden samen lokale discotheken georganiseerd.

 

GoFun organiseert complete en zorgeloze vakanties naar 9 Europese hotspots. Naast populaire jongerenbestemmingen zoals Albufeira, Lloret de Mar en Chersonissos biedt GoFun ook reizen aan naar opkomende bestemmingen zoals Magaluf en Zakynthos.

 

Afgezien van het aanbieden van compleet verzorgde vakanties, welke bestaan uit vluchten, verblijf en transfers, biedt GOfun ook de allervetste activiteiten aan op bestemming. De GOfun Partycrew showt de beste bars, discotheken en hotspots van de bestemming.

 

Elke GOfun reis is een feestvakantie. Je kunt natuurlijk ook lekker luieren, de bestemming bekijken en shoppen, maar wie zin heeft, kan de hele week feesten. Er zijn een paar feesten overdag, elke avond is er wel ergens een danceparty en minimaal eens per week organiseert GOfuneen groot outdoor event.

Sponsoren

Realisatie: verenigingenweb