S.S.R.-RotterdamSocietas Studiosorum Reformatorum Roterodamensis
Voor bedrijvenWord ook lid!
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op website

Energieleveranciers.nl

Hoofdsponsor

Energieleveranciers.nlStudenten die in een studentenhuis wonen, betalen meestal een vast bedrag per maand voor de energie die ze verbruiken. Die kosten zitten gewoon in de huurprijs. De energietarieven doen de afgelopen jaren bijna niets anders dan stijgen, waardoor de maandelijkse huurprijs ook omhoog kan zijn gegaan. Goed om te weten dat er makkelijk online kan worden gezocht naar de laagste energietarieven. Daar zou je de huurbaas toe aan kunnen zetten of je kunt zelf op zoek naar een voordelig contract om voor te leggen aan deze verhuurder. Want hoe lager deze kosten, hoe minder jij eventueel kunt betalen aan huur. Voor het maken van een vergelijking zijn verschillende grote vergelijkingssites in te zetten. Een daarvan is Energieleveranciers.nl: een vergelijkingssite die zich enkel richt op energiecontracten. En niets anders.

Goedkoopste energie sinds 2004
De energiemarkt is in 2004 veranderd; van een vaste energieleverancier per leveringsgebied naar een vrije energiemarkt. Vanaf dat moment ontstond de mogelijkheid voor huishoudens om zelf te kiezen bij welke leverancier ze stroom en gas willen afnemen. Door het wegnemen van het monopolie is er concurrentie ontstaan en daarmee dus ook de mogelijkheid om de laagste tarieven te scoren. Op dat moment is Energieleveranciers.nl ontstaan. Als een van de eerste energievergelijkingssites van Nederland.

Besparingen van honderden euro’s
Waarom bestaat Energieleveranciers.nl? Met energie vergelijken valt er op jaarbasis heel veel geld te besparen. Energieleveranciers.nl wil dat steeds meer mensen inzien hoeveel minder ze uit kunnen geven. Hoeveel dat is, hangt af van de hoeveelheid stroom en gas die je in huis verbruikt. Die hoeveelheid is afhankelijk van het aantal bewoners en van hoe die omgaan met energie: zuinig of niet. Er kan nogal een verschil in zitten. Stap je over naar een ander energiecontract en/of andere energieleverancier, dan kan daarmee daadwerkelijk honderden euro’s worden bespaard. Helemaal als je een welkomstkorting ontvangt; vaak een bedrag van rond de honderd euro, dat kan kan oplopen tot soms wel drie- of vierhonderd euro. Wordt dat bedrag aan het eind van het jaar verrekend op de energierekening, dan scheelt dat dus best wel veel.

Energie in je studentenhuis
Betaal jij wel zelf voor de energie in huis? Of kun je met de huurbaas afspreken dat je minder huur betaalt als de energiekosten lager zijn? Dan is voordeligere energie een interessante optie. Hoeveel jullie zouden kunnen besparen, kun je zien in onze vergelijker. Als student heb je al vaak niet veel te makken. Met lagere energiekosten kun je zonder er veel voor de toen wat extra’s overhouden. Waarom zou je dat dan niet doen? Vergelijken kost je slechts een paar minuten van je tijd en het levert je een hoop geld op. Dat geld besteed je toch veel liever aan andere zaken?

Energieleveranciers.nl helpt
Energieleveranciers.nl helpt je met het berekenen van je besparing. Wat moet je doen? Vul je adresgegevens in, de huidige energieleverancier (als daar sprake van is), het aantal personen in het huishouden en in wat voor soort woning jullie wonen. Hebben jullie zonnepanelen op het pand liggen? Vul dat dan ook in en zeg hoeveel energie jullie daarmee opwekken. De online energievergelijkingssite maakt dan een vergelijking en vervolgens krijg je meteen een overzicht van de voordeligste energiecontracten en de kosten per jaar te zien. Ook zie je hoe hoog de cashback-kortingen zijn. En wil je meer weten? Dan kun je altijd de behulpzame adviseurs bellen. Met hun jarenlange ervaring weten ze maar al te best hoe ze je zo goed mogelijk kunnen helpen. Je kunt ze op werkdagen bereiken tussen 9.00 en 20.00 uur via 088 - 1100 800.

Sponsoren

Realisatie: verenigingenweb