S.S.R.-RotterdamSocietas Studiosorum Reformatorum Roterodamensis
Voor bedrijvenWord ook lid!
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op website

Drukbedrijf

Hoofdsponsor

Drukbedrijf.nl

Drukbedrijf.nl is een online drukkerij en daarom kunnen wij voor jou altijd de scherpste prijzen maken!

Drukbedrijf.nl verzorgt al jaren het drukwerk voor meer dan 200 studie- en studentenverenigingen. Verenigingen geven aan dat ze het fijn vinden dat er een vast contactpersoon bij ons werkt die altijd voor ze klaar staat. Naast al het originele sign- en papieren drukwerk hebben wij onszelf de afgelopen jaren gespecialiseerd in het maken van jaarboeken en almanakken voor studie- en studentenverenigingen in heel Nederland.

Soorten drukwerk

Bij verenigingen worden er vaak feesten en congressen georganiseerd. Voor deze evenementen heb je allerlei soorten drukwerk nodig en hier wil je natuurlijk zo weinig mogelijk geld aan uitgeven. Meestal wordt er gedacht aan het standaard drukwerk zoals flyers, posters en banners. Maar tegenwoordig zijn er ook andere leuke manieren om jouw vereniging in de spotlights te zetten.Laat tijdens een feest jouw leden tappen in shirtjes of polo’s met de verenigingsnaam hierop. Of bedruk bierviltjes voor jouw feest!

Wat kun je met een Roll up banner?

Wordt er een lezing georganiseerd bij jouw vereniging? Dan is een roll up banner de perfecte manier om dit te presenteren aan jouw leden. We leveren rollbanners in alle soorten en maten. Hij kan gebruikt worden voor een eenmalige promotie. In dit geval wordt vaak voor een goedkoper systeem gekozen. Wil je een boodschap overbrengen voor langere tijd dan wordt er vaak gekozen voor een duurdere variant.
Een leuke optie is om verlichting te plaatsen aan de bovenzijde van de banner. Bij de grotere variant is het zelfs mogelijk 2 lampjes te plaatsen.

Spandoek bedrukken

Een spandoek bedrukken is ideaal promotiemateriaal voor zowel binnen als buiten. Laat de line-up van je feest zien aan de rest van je stad. Voor de afwerking van de spandoeken zijn veel verschillende mogelijkheden. Kies voor een omzoom met ringen of voor een tunnelzoom. Ook de formaten kun je helemaal naar je wens samenstellen.
Hang je hem tegen een gevel aan dan is een 4/0 (enkelzijdig full color) bedrukking voldoende. Wil je een boodschap overbrengen aan beide kanten? Kies dan voor een 4/4 (dubbelzijdig full color) bedrukking.

Flyers drukken

Een gemakkelijke én goedkope manier van reclame maken zijn flyers. Organiseert jouw vereniging een congres en wil je de aanwezigen informatie meegeven na afloop hiervan? Dan is dit een hele goede manier.
Heb je op het laatste moment nog extra flyers nodig? Kies dan voor een spoedlevering. Dit houdt in dat jouw bestelling de volgende werkdag al geleverd wordt.

Zoals je ziet drukken we alles wat je nodig hebt voor jouw evenement.
Mocht je nog iets anders nodig hebben dan staat ons team voor je klaar!

Sponsoren

Realisatie: verenigingenweb